Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610!

MP/304 - Omega modra

Pigment v prahu!

Gre za produkt na osnovi modrega pigmenta, ki se mešaz vodo, akrilnimi in vinilnimi smolami, naravnimi smolami, oljem in uležanim gašenim apnom.Takšen produkt je uporaben tudi za barvanje cementnih izdelkov. Izdelek je okolju prijazen in se lahko uporablja tudi v šolah. Pigment v prahu!Zaloga: Na zalogi

8,54 €

* Obvezna polja

8,54 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Podrobnosti

Pigment je primeren za pigmentiranje zidnih barv, ometov in sredstev za zaščito lesa.

Uporaba: V primeru pigmentiranja zidnih barv ali ometov, pigment predhodno zmešamo z vodo in ga nato dodamo še z vodo zmešani zidni barvi oziroma ometu in mešanico dobro premešamo. Količina pigmentq naj ne presega 20%. V primeru dodajanja pigmenta sredstvom za zaščito lesa, dodamo pigment v suhem stanju in nato dobro premešamo. V primeru pigmentiranja olja je mešanico potrebno med postopkom nanašanja vedno znova dobro premešati, saj se pigment usede na dno. Količina v teh primerih ne sme presegati 10%. 

Čas sušenja:Odvisen od izdelka, kateremu smo primešali pigment. Praviloma dodajanje pigmenta podaljšuje čas sušenja. V primeru prekomerne količine pigmenta (pri sredstvih za zaščito lesa)se lahko zgodi, da se površina ne posuši. 

Vzdrževanje: Voskane površine redno umivamo z marseillskim milom. Obnavljanje tako vzdrževane površine je potrebno po 3-4 letih. Takrat površino nabrusimo in ponovno premažemo.MP/304 - Omega modra

Gre za produkt na osnovi modrega pigmenta 15:3/74160 CAS 147-14-8 obdelan in razpršen v mineralni osnovi (CaCo3, CaSO4) CAS 471-34-1. Takšna obdelava spremeni osnovni pigment, sicer neuporaben, v produkt uporaben v različne namene, sposoben mešanja v različna sredstva: vodo, akrilne in vinilne smole, naravne smole, olja, uležano gašeno apno. Takšen produkt je uporaben tudi za barvanje cementnih izdelkov.
Izdelek je okolju prijazen in se lahko uporablja tudi v šolah.

 


 

Tehnični list

Sestava:

P.B. 15/74160 vezan na mineralo osnovo

Obstojnost na svetlobi pri polnem tonu:

7 (lestvica 1-8)

Obstojnost na svetlobi pri ostrini Ti02:

6

Pokrivnost:

Dobra

Obstojnost na svetlobi:

Dobra

Obstojnost na vlagi:

Dobra

Obstojnost v apnu:

Zadovoljiva

Kemična obstojnost:

Dobra

Področja uporabe:

Stensko slikarstvo, scenografie, šolstvo, industrija, ecc.

 


Dodatne informacije

Proizvajalec Zeleni zajec
Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610!