Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610!
Naroči na RSS Feed

Olja, premazi, voski

Zeleni zajec

V zadnjih letih se čedalje bolj uveljavlja zaščita lesa z oljem. Olje za les poskrbi za  prijeten otip in svilnat sijaj, lesna  površina pa kljub premazu ostane prepustna. Oljimo plahko parkete in izbrane kose pohištva iz polnega lesa, prav tako  tudi vrtno pohištvo, konstrukcije, ograje, lesene fasade, stavbno pohištvo in igrala. Na voljo je široka paleta namenskih olj, a Zeleni zajec prisega na povsem naravna rastlinskih olja, ki jim spreminja barvo z dodajanjem  naravnih zemeljskih in mineralnih  pigmentov.
Olje za les poskrbi za zaščito pred različnimi zunanjimi vplivi in poudari strukturo ter naravno barvo lesa. Obdelana površina je estetsko skoraj popolna, uporabniku prijetna in prijazna. Olje prepoji pore lesa. Zapolni in prepreči vpijanje vode in drugih tekočin. Z oljenjem lesa ne zapremo, površina ostane prepustna za vodno paro in naravna vlažnost lesa se uravnava z okolico, kar obdelani površini daje naraven otip. Oljna zaščita za les diha z lesom, se z njim razteza in krči. Prodre v globino lesa in tako prepreči, da bi vanj prodrla vlaga. Če olju primešamo pigmente,  lahko tudi bistveno povečamo odpornost na UV-žarke.

3 artiklov

po strani

Mreža  Vrstice 

Padajoče
 1. Naravno olje za vrtno pohištvo Zelenega Zajca

  Naravno olje za vrtno pohištvo Zelenega Zajca

  Za lepo in dolgoživo vrtno pohištvo.
  Naravno olje za vrtno pohištvo uporabljamo kot samostojno zaščito lesenega vrtnega pohištva
  kakor tudi bolj obremenjenih notranjih lesenih površin.


   


  Poizvej več

  19,76 €
 2. Naravno olje za lesene pulte Zelenega Zajca

  Naravno olje za lesene pulte Zelenega Zajca

  Za naraven izgled vešaga pulta!Naravno olje za lesene pulte uporabljamo kot samostojno zaščito lesenih pultov kakor tudi bolj obremenjenih notranjih površin kot so parket, stopnice, ladijski pod, klinker. 


  Poizvej več

  13,49 €
 3. Naravno olje za lesena tla 1l

  Naravno olje za lesena tla Zelenega Zajca

  Olje za lesena tla Zelenege zajca!
  Naravni premaz za "topel" dom!
  Z naravo pod nogam!
  Olje lahko uporabite za oljenje notranjih in zunanjih podov. 


   


  Poizvej več

  21,72 €

3 artiklov

po strani

Mreža  Vrstice 

Padajoče
Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610!