Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610!

Naravno olje za lesena tla Zelenega Zajca

Za naraven videz vaših lesenih tal!

Olje za lesena tla Zelenege zajca!
Naravni premaz za "topel" dom!
Z naravo pod nogam!
Olje lahko uporabite za oljenje notranjih in zunanjih podov. 


 


Zaloga: Na zalogi

21,72 €

* Obvezna polja

21,72 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Podrobnosti

OLJE ZA LESENA TLA

Olje za lesena tla je odlična izbira za oljenje lesenih podov - parketa, ladijskega poda..... 
Mešanica naravnih olj in dodanega redčila dobro zaščiti lesena tla - prodre v les in ustvari prijeten mat videz lesenega poda. Za res dobro zaščito novega lesenega poda predlagamo, da prvi nanos olja redčite do 30% z naravnim redčilom. Cilj tega je, da olje prodre globoko v les in zaščiti tla. Globlje ko olje prodre, boljša je zaščita.


 

VSEBINA: Tungovo olje, kuhano laneno olje

NAMEN: Naravno olje za lesene tla uporabljamo kot samostojno zaščito bolj obremenjenih notranjih lesenih površin kot so parket, stopnice, ladijski pod, klinker. Da bi les zaščitili pred UV žarki, primešamo olju naravni pigment. 

PORABA: Z 1 l olja lahko v enem nanosu premažemo od 20 do 40 m2 površine, odvisno od načina nanašanja  ter kakovosti površine.

NAČIN UPORABE: Površino najprej obrusimo z brusnim papirjem (220) ter odstranimo prah. Po potrebi podlago najprej zaščitimo z  Naravnim oljem za terase ali Naravnim oljem za fasade Zelenega Zajca. Na čisto površino z valjčkom ali krpo enakomerno nanesemo olje. Po 30 minutah odstranimo odvečno olje. Po 24 urah površino rahlo obrusimo in postopek ponovimo. Število nanosov je odvisno od vpojnosti lesa. Priporočamo vsaj dva nanosa.

VZDRŽEVANJE IN ČIŠČENJE: Ponovno oljimo po potrebi. Čistimo z okolju prijaznimi čistili.

OPOZORILO: Izogibamo se premazovanju na močnem soncu in pri temperaturi nižji od 10°C. Odpadle krpe, ki so vnetljive, odlagamo na prostem ali v posodo napolnjeno z vodo. Orodje čistimo z ekološkim čistilom za čopiče.

KOLIČINA: 1l

ROK UPORABE: 24 mesecev v originalno zaprti embalaži ter 12 mesecev v odprti..

Želite obarvan les?

Če ste se naveličali obstoječe barve vaših lesenih tal, jih lahko spremenite. Kako? Tako da les dobro obrusite ter poiščete želeno barvo lesenega poda - pobrskajte med barvitimi mineralnimi in zemeljskimi pigmenti. Naravne pigmente lahko vmešate v olje ter v istem hipu spremenite naravno barvo olja ter zaščitite les pred UV žarki.

Dodatne informacije

Proizvajalec Zeleni zajec
Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610!