Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610!

Naravno olje za lesene pulte Zelenega Zajca

Za naraven izgled vešaga pulta!Naravno olje za lesene pulte uporabljamo kot samostojno zaščito lesenih pultov kakor tudi bolj obremenjenih notranjih površin kot so parket, stopnice, ladijski pod, klinker. 


Zaloga: Na zalogi

13,49 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Podrobnosti

VSEBINA: Tungovo olje, naravno redčilo za olja in voske

NAMEN: Naravno olje za lesene pulte uporabljamo kot samostojno zaščito lesenih pultov in bolj obremenjenih notranjih površin kot so parket, stopnice, ladijski pod, klinker. Da bi les zaščitili pred UV žarki, primešamo olju naravni pigment. 

PORABA: Z 0,5 l olja lahko v enem nanosu premažemo 10 m2 površine, odvisno od načina nanašanja  ter kakovosti površine.

NAČIN UPORABE: Površino najprej obrusimo z brusnim papirjem ter odstranimo prah. Po potrebi podlago najprej zaščitimo z oljem za terase ali fasade. Na čisto površino z valjčkom ali cunjo enakomerno nanesemo olje. Po 30 minutah odstranimo odvečno olje. Po 24 urah površino rahlo obrusimo in postopek ponovimo. Število nanosov je odvisno od vpojnosti lesa. Nanašamo dokler les pije!

VZDRŽEVANJE IN ČIŠČENJE: Ponovno oljimo po potrebi. Čistimo z okolju prijaznimi čistili.

OPOZORILO: Izogibamo se premazovanju na močnem soncu in pri temperaturi nižji od 10°C.

Odpadle krpe, ki so vnetljive, odlagamo na prostem ali v posodo napoljnjeno z vodo. Orodje čistimo z ekološkim čistilom za čopiče.

KOLIČINA: 0,5l

ROK UPORABE: 24 mesecev v originalno zaprti embalaži ter 12 mesecev v že uporabljeni.

Dodatne informacije

Proizvajalec Zeleni zajec
Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610!