Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610!

IR ogrevanje

Vertikalno ogrevanje stanovanj, apartmajev ter industrijskih in poslovnih prostorov!

Infrardeči paneli

Infrardeče ogrevanje (IR) je učinkovito, ekonomično in zdravju prijazno ogrevanje, primerno za različne prostore. IR panele lahko namestite v  stanovanja, hiše, vikende, apartmaje, poslovne prostore, industrijske prostore, lokale…  Infrardeči paneli so učinkoviti v prostorih, kjer je odpiranje vrat pogosto in zato pretok zraha velik. IR paneli so cenovno ugodni, preprosti za uporabo in vzdrževanje  ter okolju in zdravju prijazni. V stanovanju delujejo infrardeči paneli kot drugo sonce. Ir ogrevanje razprši toploto enakomerno po prostoru in ker ne ogreva zraka, ampak stvari v prostoru,  se  ergija z gibanjem zraka ne izgublja.

Ir ogrevanje - ekonomično ter preprosto nameščanje 

IR grelni paneli so na voljo v različnih izvedbah. Ekonomičnost se pri IR ogrevanju začne že pred namestitvijo, saj ni potrebna projektna dokumentacija ali dodatna infrastruktura. Občutno manjši kot pri drugih oblikah ogrevanja so tudi začetna investicija, stroški montaže in poraba ogrevanja. Celotno investicijo lahko razdelite tudi na več manjših, saj paneli niso vezani v centralni sistem  za ogrevanje  in jih zato lahko dopolnjujete. Stroški vzdrževanja so zanemarljivi, nenazadnje prihranite veliko prostora – infra paneli se namreč lahko namestijo na strop.

IR paneli:

Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610!