Plačilni pogojiZeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610!

Plačilni pogoji

Načini plačila

Po predračunu:

Naročeno blago je mogoče plačati s plačilom po predračunu, ki vam ga pošljemo po pošti ali na e-naslov, ki ga kupec navede v naročilu »Predračun«. Predračun lahko poravnate tudi preko elektronskega bančništva na: TRR: SI56 3000 0001 0345 862.
Za sklic navedete številko naročila. Po plačilu predračuna sledi v naslednjem dnevu odprema pošiljke.
Zavezanci za DDV morajo ob naročilu navesti svojo davčno številko.
Do končnega plačila je blago v lasti Zelenega zajca.

Cene in ažurnost podatkov

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti ter se lahko dnevno spreminjajo. Pridružujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Omejeno veljavnost imajo le izdelki, ki so v akciji. Te cene veljajo samo do odprodaje zalog oz. do navedenega datuma.
Objavljene cene in cene v izdanih ponudbah so nepreklicne in veljajo samo za nakup v spletni trgovini Zelenega zajca. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.
Kljub izjemnemu prizadevanju za zagotavljanje ažurnih in točnih podatkov, ni izključena možnost napak. Obstaja možnost, da ne utegnemo sočasno s spremembo popraviti podatkov (o ceni, lastnosti izdelkov, dobavnem roku, zalogi). V teh redkih primerih, vas o spremembi obvestimo ter omogočimo preklic ali rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne odražajo nujno v celoti dejanskega stanja ponudbe.

Poštnina

K znesku naročila je potrebno prišteti še poštnino. Poštnina se plača po veljavnem ceniku GLS.
Kupec plača stroške dostave in račun za izdelke ob prevzemu ali po predračunu. Če kupec prevzame izdelke osebno po predhodnem dogovoru, se poštnina ne zaračuna.
Stroški pakiranja so za kupca brezplačni!
Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.
Vaš strošek bo natančno tak, kot bo izpisan na vašem naročilu, ki vam ga bomo potrjenega poslali na vaš e-naslov. Če bi se pokazalo, da je znesek večji, nas o tem čim prej obvestite na e-naslov zz@zelenizajec.si ali po po telefonu: 0590 39610.     

Plačilni pogoji
Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610! Zeleni zajec Vam odgovori na klic! Pokličite 059039610!