Montažne hiše – Lesimpex

CategoriesUncategorized

Želja po domu je pri nas že več-letna tradicija, saj nam dom pomeni varnost, udobnost domačnost in toplino v družbi prijateljev. Bivanje v leseni hiši je povezano z željo po naravnem in praktičnem načinu življenja.

Gradnja brunaric in montažnih hiš na križni spoj je najstarejši način gradnje, pri katerem so brune naložene druga na drugo in med seboj povezane z izdelanimi utori. Les je že tisočletja star gradbeni material, ker združuje izjemne konstrukcijske lastnosti, saj prenaša tlačno in natezno obremenitev ter upogibno silo, ki nastaja kot posledica gibanja tal ob potresu.

Teža lesene hiše je 4-krat manjša od teže klasično zidane hiše. Les je tudi zelo dober izolacijski material, njegova prednost pa je tudi v enostavni obdelavi in majhni porabi električne energije v primerjavi s proizvodnjo jekla in cementa.

Življenje v lesenih montažnih hišah Lesimpex je zelo prijetno, zdravo in naravno, saj je masiven les živ material, ki diha. Je tudi regulator vlage ter odličen toplotni in zvočni izolator. Zato so ti objekti še posebej priporočljivi za ljudi z astmo, alergijami … Nudi vam veliko kotičkov, kamor lahko spravite vaše številne predmete in kjer bivate zdravo, naravno in okolju prijazno. Je prihodnost sodobnega življenja.

Lesimpex proizvaja , dobavlja in montira montažne hiše po naročilu. Načelo kakovosti nam pomeni vse, tako glede izdelave montažne hiše v tovarni kot tudi montaže, ki je dovršena, hitra in zanesljiva. Za betonsko podlogo, električne, vodne in ostale napeljave mora poskrbeti kupec sam. Naši montažne hiše so idealni življenjski prostor, primerni za hišo za goste ali za prijeten oddih ob koncu dneva, saj nam dajejo občutek svobode. Nudijo nam domačnost, udobnost in prijaznost. V tem ne uživajo le lastniki hiš, ampak tudi povabljeni gostje.

Ko nam sporočite vaše želje, prilagodimo naše montažne hiše vašim zamislim. Tako so vaše sanje resnično narejene po meri, mi pa vam jih pomagamo uresničiti, ob tem pa smo vsi najbolj zadovoljni. Zadovoljstvo naših kupcev še dolgo pušča toplino v naših srcih.

About the author