Nahrbtni sesalniki

CategoriesUncategorized

Predstavljamo vam serijo nahrbtnih sesalcev avstralskega proizvajalca Pacvac, namenjenih za komercialno ter profesionalno domačo uporabo

Pacvac je eno izmed vodilnih proizvajalcev komercialnih nahrbtnih sesalcev. V Avstraliji ter Novi Zelandiji so v svojem tržnem segmentu absolutni vodja, saj so njihovi proizvodi poznani po kvaliteti, enostavni uporabi ter učinkovitosti. Že 30 let poslušajo svoje kupce ter tako neprestano izboljšujejo svoje proizvode, njihova zadnja evolucija nahrbtnih sesalcev pa je nova serija Superpro 700 modelov.

Nahrbtni sesalniki so v tujini v uporabi že mnogo let, predvsem s strani čistilnih servisov ter večjih podjetij. Uporabni so predvsem za sesanje pisarn in na splošno natrpanih prostorov, gledališč, kinodvoran, v bolnišnicah, laboratorijih, nakupovalnih centrih, razstaviščih, hotelih in zdraviliščih ter seveda gospodinjstvih. Zaradi svoje zasnove vam omogočajo predvsem hitro, varno ter učinkovito sesanje. Nahrbtne sesalce namreč nosite na svojih ramenih ter bokih.

Sesalne cevi vam nikoli več ne bo zmanjkalo, kot se vam to dogaja pri običajnih sesalnikih, kateri se vedno zatikajo po tleh v razne predmete in vogale ter ostajajo za vami, da ne govorimo kako težavno je šele sesanje stopnic ter stropnih vogalov.

Z nahrbtnim sesalnikom je vse to preteklost!

About the author